середу, 17 серпня 2011 р.

Всеукраїнський конкурс «(без)Відповідальна політика-2011» для журналістів


Проект «Владометр» оголошує конкурс «(без)Відповідальна політика-2011», що дає відповіді на питання: Які обіцянки і коли давали українські політики? Які з обіцянок виконані, а які – порушені? Хто з українських політиків найчастіше порушує свої ж обіцянки? Які обіцянки є абсурдними або суперечать попереднім висловлюванням?
Мета конкурсу – популяризація ресурсуvladometr.org; активізація використання матеріалів сайту, зокрема обіцянок і експертних оцінок; уточнення статусів обіцянок («виконано», «не виконано», «в роботі» тощо); посилення громадського контролю за політиками та чиновниками – представниками влади та опозиції.
Запрошуємо до участі – співробітників редакцій, позаштатних дописувачів друкованих та інтернет-видань, блогерів, теле- і радіожурналістів, фотокореспондентів.
Жанр публікацій – аналітична стаття, авторська колонка, розслідування, фейлетон, відеосюжет, радіо- та телепрограма (сюжет) тощо.
Обов’язкова умова – використання обіцянок та експертних оцінок, розміщених у базі даних «Владометра» або на фан-пейджі
До розгляду прийматимуться матеріали, опубліковані чи ретрансльовані на національному або регіональному телебаченні чи радіо, в друкованій пресі та мережі Інтернет у період з 1 червня до 1 вересня 2011 року.
Визначення переможців авторитетним журналістським журі – у вересні 2011 р. 
Переможці та лауреати отримають грошові премії (гонорари), спеціальні відзнаки та призи. Конкурсні роботи будуть розміщені на сайті «Владометр».
Конкурс відбувається за сприяння «Фонду розвитку українських ЗМІ» Посольства США в Україні.
Контакти: 
Контакт: шеф-редактор Вахтанг Кіпіані, головний редактор Тарас Фролов,info@vladometr.org

Немає коментарів:

Дописати коментар