четвер, 11 серпня 2011 р.

Грант на правозахисні проекти

Американська Асоціація юристів ініціатива х верховенства права (ABA ROLI) в рамках Програми з протидії ксенофобії та расизму в Україні, що здійснюється за фінансової підтримки Бюро з питань демократії, прав людини і праці (DRL) Державного департаменту США, оголошує конкурс грантів у підтримку ініціатив із підвищення рівня обізнаності молоді щодо питань толерантності, різноманітності та недискримінації в Україні
Мета конкурсу:
сприяння ініціативам НУО, студентських і молодіжних організацій та асоціації у сфері підвищення рівня обізнаності молоді щодо питань толерантності до представників етнічних та меншинних груп населення.
Проекти мають включати заходи неприбуткового характеру, які стосуються молоді та неформальної освіти. З огляду на це, прийнятні проекти пропозиції можуть включати такі види діяльності:
  • Створення і діяльність студентських дискусійних груп та університетських етнічних організацій;
  • Створення та інформаційна підтримка тематичної групи у соціальній мережі;
  • Розробка і проведення інформаційно-освітніх програм з питань культурної різноманітності на базі вищих освітніх закладів і студентських об’єднань з метою виховання поваги до культурної різноманітності та толерантності, у т. ч. проведення таких заходів як культурні фестивалі, художні виставки, студентські/громадські форуми та відповідні програми з інформування;
  • Розробка механізмів для налагодження постійної співпраці або створення постійного комітету у складі представників місцевих правоохоронних органів, студентських об’єднань та етнічних і меншинних груп населення на базі вищих навчальних закладів для покращання процесів координації та передачі інформації про повідомлені факти насильства або переслідування.

Немає коментарів:

Дописати коментар