четвер, 11 серпня 2011 р.

Конкурс "Розвиток громадського компоненту ініціативи "Східне Партнерство"


Програма “Схід-Схід: партнерство без кордонів”
і Європейська програма
Міжнародного фонду “Відродження”

повторно оголошують

КОНКУРС
“РОЗВИТОК ГРОМАДСЬКОГО КОМПОНЕНТУ
ІНІЦІАТИВИ “СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО”

Міжнародний фонд “Відродження” переконаний, що громадянські суспільства країн Східного Партнерства є повноцінними учасниками Ініціативи поряд із урядами залучених до неї країн і інституціями ЄС. Понад те, саме через об’єднання зусиль громадянські суспільства цих країн можуть у перспективі подолати брак політичної волі до реформ, що можна спостерігати в більшості країн регіону.

Мета конкурсу – покращити залучення інституцій громадянського суспільства до Ініціативи “Східне Партнерство”, змістовне наповнення діяльності Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства, об’єднати зусилля громадськості для сприяння реформам згідно з європейськими стандартами та просування європейської інтеграції у Східній Європі.

Учасники конкурсу: громадські організації України.

Обов’язковим є залучення до проекту представників мінімум ще двох країн – партнерів Ініціативи “Східне Партнерство” (Азербайджан, Білорусь, Вірменія, Грузія, Молдова). Заохочується також додаткове залучення представників країн – членів ЄС, Російської Федерації та Туреччини (за потреби). Буде додатковою перевагою співпраця з Українською національною платформою Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства.


Подробиці на порталі МФ "Відродження"

Немає коментарів:

Дописати коментар