пʼятницю, 12 серпня 2011 р.

Стипендії для бажаючих пройти курси журналістів-міжнародників

Журналісти / журналістки та студентки / студенти, які цікавляться міжнародним репортажем, запрошуються на курси в Прагу.

Курси журналістів-міжнародників проводяться організацією Transitions Online. Мета тренінгів - навчання основам міжнародного репортажу з допомогою лекцій і семінарів досвідчених журналістів-міжнародників і в процесі підготовки практичного журналістського проекту.

Учасники / учасниці тренінгу навчаться пропонувати свої матеріали редакторам / редакторкам, користуватися мультимедійними інструментами і вивчать основи професії іноземного кореспондента. Вони також зможуть застосувати отримані знання в процесі підготовки цього репортажу. Викладачі / викладачки курсів - досвідчені журналісти / журналістки з солідних засобів масової інформації.

Викладання проходить англійською мовою. Вартість навчання при оплаті до 1 жовтня складає 1395 доларів США, проживання входить у вартість навчання. Витрати на проїзд учасниці / учасники тренінгів оплачують самостійно.

Для учасників / учасниць тренінгів із Центральної та Східної Європи, а також з Центральної Азії, Кавказького регіону та Південно-Східної Європи є одна повна стипендія. Пропонуються також дві часткові стипендії, які оплачують 50 відсотків витрат.

Термін подачі заявок - 15 вересня. Для отримання більш детальної інформації перейдіть за цимпосиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар