вівторок, 16 серпня 2011 р.

Молодіжна школа "Нові медіа як інструмент громадської активності у вирішенні екологічних питань"


Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні та ЗООО «ОПП «Взаємодія» проводять Осінню молодіжну школу «Нові медіа як інструмент громадської активності у вирішенні екологічних питань». Проект є продовженням першої Осінньої молодіжної школи, що відбулася у жовтні 2010 року.

26 вересня – 1 жовтня 2011, Крим, на базі молодіжного табору «Мандарин».

Її учасниками / учасницями можуть стати 40 українських учнів / учениць шкіл та студенток / студентів віком 17-21 рік, які цікавляться вивченням ролі громадської думки, зв’язків із громадськістю, діяльності медіа тощо. Відбір відбуватиметься на підставі відкритого конкурсу.

10 волонтерів / волонтерок будуть набрані з числа активних учасниць / учасників 1-ї Осінньої молодіжної школи.

Основна мета проекту – оволодіння навичками запуску кампаній громадянської активності, що включають розробку кампанії, використання можливостей соціальних мереж та інших веб-ресурсів для формування громадської думки та активності, досягнення результативності дій.

Формат школи передбачає проведення семінарів, тренінгів, а також ігор.

Вимоги до кандидатів / кандидаток:
• Програма Осінньої школи розрахована на школярів / школярок і студенток / студентів, що цікавляться навичками створення, обробки і поширення інформації.
• Мають активну громадську позицію.

Як взяти участь у проекті:

• До 01.09.2011 кандидати / кандидатки мають:

¤ зареєструватися на сайті www.vzayemodiya.net
 реєстрація почалася з 2 серпня
¤ скачати анкету-заявку з завданням, заповнити анкету-заявку, виконати завдання
¤ надіслати заповнену анкету-заявку, виконане завдання та рекомендаційний лист (у форматі PDF) за адресою nm2011(at)vzayemodiya.net

• Для знайомства із кандидатами, тренерським складом, а також отримання попередніх навчальних матеріалів, на www.facebook.comбуде створена група, заявку на включення до якої треба буде направити адміністраторам / адміністраторкам після реєстрації.
• Переваги матимуть кандидатки / кандидати, які є учасницями / учасниками волонтерського руху, членами / членкинями ГО або співпрацюють зі ЗМІ.
• Учасники / учасниці отримають сучасну навчально-методичну літературу, будуть забезпечені проживанням та харчуванням на весь час проведення Осінньої школи.
• Транспортні витрати на дорогу до молодіжного табору «Мандарин», проживання та харчування, екскурсії та інші організаційні заходи Є БЕЗКОШТОВНИМИ і ПОКРИВАЮТЬСЯ ПРОГРАМОЮ.
• Вітається наявність: ноутбука, інтернет-планшета, фотоапарата, відеокамери, а також інших пристроїв для фіксації, обробки і завантаження відео- та аудіоматеріалів.

Учасники / учасниці конкурсу будуть поінформовані про результати відбору до 10.09.2011 року.

Контактні особи:
• Ірина Куратченко | +38 067 393 80 65; e-mail: ukrnetzp(at)ukr.net
• Надя Колесникова | +38 067 661 80 30; e-mail: nadya.kole(at)gmail.com
 
Інформаційний партнер: Телерадіокомпанія "Моріон" м.Євпаторія, ГО "Інститут розвитку креативних технологій та мас-медіа"

Немає коментарів:

Дописати коментар