вівторок, 16 серпня 2011 р.

"Зустріч без краватки". Наш гість - Юлія Винокур


Юлія Винокур: „Робіть неможливе, можливе зроблять і без вас!”

На «Зустрічі без краватки» буде одна з найвідоміших жінок Тернопілля – Юлія Винокур. Наша гостя – чудовий приклад успішної жінки, адже вона пройшла шлях від кореспондента радіостанції до гендиректора регіональної телекомпанії.
Пані Винокур - заслужений журналіст України, генеральний директор регіональної телекомпанії „TV-4”, викладач кафедри журналістики Тернопільського Національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка. Жінка здобувала освіту в Харківському інституті радіоелектроніки, факультеті “Електронні прилади”, а після того – у Київському інституті політології і соціального управління, факультет “Журналістика”.
 Юлія Винокур багаторазово навчалась на різноманітних курсах та тренінгах підвищення кваліфікації, брала участь в міжнародних проектах та семінарах.
Жінка була членом експертної колегії Всеукраїнської професійної телевізійної премії «Телетріумф»( 2008,2009,2010), була депутатом Тернопільської міської ради. Дотепер вона викладач кафедри журналістики філологічного факультету Тернопільського національного університету, медіа-тренер та директор Тернопільської телекомпанії “TV-4”, автор і ведуча аналітично-інформаційної програми в прямому ефірі ”Межа правди”. Автор, ведуча, продюсер багатьох теле та радіопроектів та програм, зокрема: “Авторинок + Автокавалєрка”, служби новин «Провінційні вісті», “Депутатська скринька”, “Моя Україна”, “Студія “Місто”,ін. Член Національної Спілки журналістів України, двічі обиралася членом Правління Незалежної асоціації телерадіомовників України.

Юлія Винокур народилася в станиці Калинівській Наурського району Чечено-Інгушетії в українській сім”ї. Виросла на Полтавщині, де і закінчила середню школу. Сім’я:чоловік Іван, син Богдан і донька Дашуня. Цього року з Полтави до Тернополя перевезла батьків. Захоплення: книги, подорожі, рибалка, авто, спорт. Життєве кредо: „Робіть неможливе, можливе зроблять і без вас!”


Зустріч відбудеться 29 серпня, у кав’ярні «Відень» ТРЦ «Атріум» 5 поверх. Початок о 18.00

Вхід вільний за попередньою реєстрацією на EVENTS.te.ua

Організатори: Культурно-інформаційний ресурс Events.te.ua

Партнер проекту : Ресторан «Відень», інформаційний партнер: Інтернет-газета «Погляд»


Немає коментарів:

Дописати коментар