неділю, 25 вересня 2011 р.

Вакансія координатора PR та роботи зі ЗМІ

Amnesty International в Україні шукає Координатора / Координаторку з PR та роботи зі ЗМІ для промоції і позиціонування акцій та заходів організації в ЗМІ та громадському просторі під час дуже напруженого періоду діяльності організації.

Вакансія: Координаторка / Координатор з PR та роботи зі ЗМІ

Контракт: Проектний контракт на 3 місяці / часткова зайнятість

Місце роботи: Київ


 Amnesty International – це всесвітній рух волонтерок / волонтерів та професіоналок / професіоналів, які виступають за дотримання загальновизнаних прав людини. Організація, що є незалежною від будь-якого уряду, ідеологій, економічних інтересів чи релігії, налічує більше 3 мільйонів прихильниць / прихильників у більш ніж 150 країнах світу. Ми проводимо дослідження, кампанії та вдаємося до прях дій, щоб змінювати ситуації на краще та захищати людей, коли їм відмовляють у правосудді, справедливості, свободі та правді.

Amnesty International в Україні шукає Координаторку / Координатора з PR та роботи зі ЗМІ для промоції і позиціонування акцій та заходів організації в ЗМІ та громадському просторі під час дуже напруженого періоду діяльності організації. Координатор / координаторка братимете участь у плануванні акцій та інших заходів, пропонувати та розробляти найбільш ефективні шляхи та засоби комунікації, а також готуватимете та координуватимете роботу організації зі ЗМІ.

Ми шукаємо фахівчиню / фахівця з креативним мисленням, відповідним досвідом роботи на подібній посаді і сильними комунікативними навички; зацікавленого у популяризації прав людини, та таку / такого, що вважає чесність та порядність безумовними цінностями. Детальніше у посадовій інструкції.

Як взяти участь у конкурсі: Будь ласка, надішліть своє CV та мотиваційний лист на jobs(at)amnesty.org.ua до 26.09.2011

Немає коментарів:

Дописати коментар