суботу, 5 листопада 2011 р.

Потрібні журналісти у «Центр інформації про права людини»


Центр інформації про права людини запрошує до співпраці позаштатних авторів з Києва та регіонів.
Основним завданням в рамках роботи проекту є підготовка репортажів, фоторепортажів, інтерв’ю, журналістських розслідувань, аналітичних матеріалів щодо ситуації із правами людини в Україні.

Зокрема, йдеться про такі права і свободи, як право на життя, право не піддаватися тортурам та жорстокому поводженню, право на свободу та особисту недоторканість, право на справедливий суд, свобода слова, свобода мирних зібрань, свобода пересування, свобода совісті, свобода підприємницької діяльності, право на приватність, доступ до публічної інформації, запобігання дискримінації, торгівлі людьми, ксенофобії та расизму.
Крім того, Центр інформації про права людини опікується висвітленням проблем із дотриманням прав окремих вразливих груп громадян, таких як інваліди, біженці та мігранти, позбавлені волі особи, діти, національні меншини та ЛГБТ. Також можлива співпраця по темах, що стосуються дотримання соціальних, економічних, культурних та екологічних прав.
Щоб стати одним із наших авторів, просимо відправити Ваше резюме та один із матеріалів, який Ви вважаєте найкращим, на адресу: informCHR@gmail.com. Оплата відбуватиметься на гонорарній основі.

Немає коментарів:

Дописати коментар