понеділок, 7 листопада 2011 р.

Форум місцевого самоврядування з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків


проводить Асоціація міст України 15-16 листопада 2011 року в Києві
Форум організується в рамках проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» на підтримку ініціативи Ради Європи – Європейського тижня місцевої демократії.
Проект здійснюється у партнерстві з Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Уряду Канади, наданої через Канадське агентство міжнародного розвитку та ФКМ.
У заході візьмуть участь міські голови, їх заступники, секретарі місцевих рад України,  представники органів центральної влади України, міжнародних організацій, міські голови міст Канади, науковці (120 осіб).
На Форумі обговорюватимуться ґендерні аспекти самоврядування та економічного розвитку на місцевому рівні; стратегії та підходи, що забезпечать врахування питань ґендерної рівності у розробці, реалізації, моніторингу та оцінці соціально-економічних  програм та проектів, а також в структурі, політиці та діяльності органів місцевого самоврядування. Адже  від того, які рішення будуть прийматися на місцевому рівні, буде залежати гендерний баланс у суспільстві, а відтак - сталість  соціально-економічного розвитку.
Місце проведення: м. Київ, готель «Русь», вул. Госпітальна, 4.

Немає коментарів:

Дописати коментар