суботу, 12 листопада 2011 р.

Допоможіть майстерні чудес в Бережанах!

В маленькому місті Бережани по вул. Львівська 43 поселились ведмежата, зайченята, їжачки, і дитячі книжечки! Саме так – тут активно працює майстерня Святого Миколая – вже другий рік підряд молодь міста докладає немалих зусиль, щоб зібрати іграшки у всіх, в кого виросли дітлахи.
Приємно визнавати, що люди з радістю віддають дитячі іграшки, адже це як нове життя для їхнього маленького улюбленця. В сучасному суспільстві дуже важко дітям подарувати казку, адже не всі усвідомлюють, що робити добро дуже легко!
Ми запрошуємо кожного долучитись до акції «Дитинство від Святого Миколая – 2011». 


Нагадую, щоб стати Помічником Святого Миколая – необхідно заповнити українською мовою реєстраційну форму заявки:
1. Прізвище, ім’я, по – батькові.
2. Місто, в якому проживаєте.
3. Контактний телефон
4. з якою метою долучаєтесь до акції
Помічник Святого Миколая пропонує людям передати в Майстерню Святого Миколая дитячі книжечки, речі та іграшки. Також за власним бажанням він може долучитись до святкового дійства 18 – 19 грудня.
Також будемо вдячні за будь – яку інформаційну підтримку, а також за сприяння у придбанні солодощів та дитячих книжечок. Будемо раді, якщо акцію підтримають і інші громадські організації, адже на сьогодні це лише БМГО «Рідне Місто» та навчально – тренінгів центр «АП»
В Бережанах все можна передавати за попередньою домовленістю по тел. 097 – 916 -48 -66 (Юля), а в Тернополі - 096 – 172 – 52 – 52 (Алла)
http://vkontakte.ru/mykolaj_ber


Немає коментарів:

Дописати коментар