неділю, 20 листопада 2011 р.

Презентація книги Галини Вдовиченко «Бора»


Книгарня «Є, видавництво «Клуб сімейного дозвілля» та літературний конкурс «Коронація слова» запрошують Вас на презентацію книги Галини Вдовиченко  «Бора», яка відбудеться22 листопада.


Початок – о 18:00.
Сюжет нового роману Галини Вдовиченко,розгортається навколо Христини Бори, яку всі називають просто - Бора. Вона працює у видавництві, редагує книжки та пише власний роман, аж раптом отримує в подарунок особняк у Львові й ніяк не може збагнути, за які заслуги. Розплутуючи цю таємницю, Бора живе в будинку, який став притулком для людей і тварин: дівчинки-підлітка, давньої подруги, старого чоловіка та дивакуватого хлопа з перебитим носом, кота і собаки. У новій домівці герої пізнають найбільшу розкіш у світі - розкіш спілкування.

 У романі «Бора» Галина Вдовиченко торкнулася актуальної нині теми – що буде з людством, якщо раптом перестане існувати Інтернет. Така психологічна фантастика – а саме про це пише роман Христина Бора - на думку авторки, демонструє, що справжнє щастя - це живе спілкування один з одним, а не переховування за бездушними моніторами, вигаданими ніками та чужими фотографіями в мережі. Редактор роману «Бора», лауреатка Шевченківської премії Галина Пагутяк, відмітила наступне: «Спокійна світла розповідь про те, як можна будні перетворити на свята, як ступити крок до щастя, як здійснити бажання».
***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль, вул. Валова7-9
Вхід вільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар