четвер, 15 грудня 2011 р.

Майстер-клас для дітей «З янголом у серці»


Книгарня «Є запрошуює Вас на майстрер-клас для дітей «З янголом у серці» від Олі Гурняк, який відбудеться 17 грудня.


Початок – о 15:00.

В соломоплетінні кожна деталь щось означає. Різдвяна зірочка – це як Віфлеємська зірка, як Зірка-провідник. Дзвони – добрі вісті; ангели – то охоронці, дідух – дерево життя. Кінь – символ удачі, успіху. Баранчики - символ тепла, затишку, а ріжки – символ вічності. Ну і саме жито – це символ життя, отож все зроблене з нього має символічне значення.

А для дітей зробити щось із соломи – це гарний розвиток дрібної моторики. Кажуть - наш розум на кінцях пальців. А воно так і є, якщо розвинені пальці, то і мислення швидке. І звичайно це ще естетичне виховання і участь у процесі творення.  Майстер-клас для дітей буде проводити Оля Гурняк.
Оля Гурняк працює в туризмі, але любить займатися хендмейдом, виготовленням традиційних українських іграшок, весільної атрибутики та інших цікавих речей. У 2010 році в листопаді була учасницею україно-польського фестивалю “Україна в центрі Любліна”, де проводила майстер-клас по виготовленню іграшок із соломи. На зустрічі можна буде усім охочим, незважаючи на вік, навчитися виготовляти цікавуіграшку, а саме – янголів  із соломи.

***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль, вул. Валова7-9
Вхід вільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар