понеділок, 19 грудня 2011 р.

Добрі справи від добрих людей


У вівторок, 20 грудня з 14.00 до 15.00 години, на вулицях Тернополя відбуватиметься акція «Добрі справи від добрих людей». Організаторами виступає молодіжне крило політичної партії «Фронт Змін»

Світ не без добрих людей, і кажуть, що тернополяни завжди готові допомогти. Чи справді сьогодні у Тернополі можна знайти доброзичливих, безкорисливих людей? Це і перевірить наша команда. Ми будемо шукати серед жителів міста тих, хто готовий віддати хвилину свого часу для доброчинності. Перевести нашу «стареньку бабусю» через вулицю, або допомогти «незграбній красуні» по збирати свої папери які вона «ненароком» розкидає по серед тротуару.

Ми запрошуємо журналістів розказати Тернополю про героїв, які творитимуть добрі справи, як це робив св.. Миколай. Кожному хто відгукнеться на прохання нашої «бабусі» та «незграбної красуні» організатори віддячать від всієї душі!

Отже запрошуємо представників ЗМІ нашого міста висвітити добрі справи добрих тернопільських людей на сторінках своїх видань. Організаційний збір відбудеться біля церкви Різдва Христового 20 грудня о 14.00  (вул. Руська 22)
Координатор акції Омелян Іван тел. 067.572.14.07.  

Немає коментарів:

Дописати коментар