середу, 4 січня 2012 р.

ТОП-20 молодіжних лідерів Тернополя

Наприкінці грудня 2011 року стартував конкурс ТОП-20 молодіжних лідерів Тернополя.
Метою цього конкурсу є сприяння розвитку та активізація молодіжного середовища міста. 




На жаль, часто про діяльність громадських діячів та громадських організацій відомо точково - тобто не лише широкий загал не знає, хто чим займається, але і часто громадські діячі не відають, що доброго для суспільства роблять їхні колеги, хто в чому сильний і хто є експертом у певній галузі. І це вельми прикра ситуація, оскільки за інших умов організації могли би об'єднуватися для спільних заходів, могли би діяти більш плідно і загалом таким чином оздоровити і посилити громадське середовище міста. Саме таку мету і має конкурс, який у грудні-січні проводитиме Тернопільська команда Демократичного Альянсу - "ТОП-20 молодіжних лідерів Тернополя".




В чому суть? 

Молодіжні лідери Тернополя - голови студрад, профкомів, члени громадських організацій, молодіжних об'єднань і просто активні тернополяни, які зробили немало для свого міста (щоправда. віком від 15 до 30 років) заповнюють анкету. яку можна скачати за посиланням -http://www.ex.ua/view_storage/76305731665 - і до 15 січня 2012 року включно надсилають її на скриньку te@dem-allince.org. Питання анкети стосуються діяльності номінанта як в громадській організації чи об'єднанні, так і поза ними за 2011 рік. Усі вказані факти бажано підтверджувати фотографіями, відео, електронними чи друкованими публікаціями.
Отримані анкети будуть у тижневий строк розглянуті експертною комісією, до складу якої увійдуть люди, що є авторитетами у громадському та суспільно-політичному житті Тернополя - журналісти, експерти, досвідчені діячі. Експертний рейтинг становитиме 60% від загального результату. Ще 40% буде отримано внаслідок голосування учасників Молодіжного форуму громадскьих організацій, який відбудеться 24 січня. Результати голосування будуть підсумовані оргкомітетом і оприлюднені на урочистому нагородженні двадцятки кращих молодіжних лідерів Тернополя, що відбудеться 30 січня 2012 року. Також в додатковій номінації буде відзначена краща громадська організація Тернополя у 2011 році.

1 коментар: