вівторок, 24 січня 2012 р.

Презентація літературного клубу «Читальні сходини»


Книгарня «Є» запрошує Вас на презентацію літературного клубу «Читальні сходини», яка відбудеться 24 січня.

Початок – о 18:30.
Спілка читунів, це неформальне зібрання людей, які люблять читати. В проміжок між сходинами учасники спілки підшуковують тексти, які вони б хотіли прочитати або ж послухати як їх читає хтось. Приносять ці тексти на сходини та зачитують, або ж пропонують модератору. Відбирають лише ті тексти, які на їхню думку варті уваги. Після прочитання тексту, можливе обговорення прочитаного, та оцінка тексту. На наступних сходинах першими будуть зачитувати тексти тих читунів, тексти яких найбільше сподобалися іншим учасникам спілки.
Перевага віддається прозі, але можливі винятки.


Учасники сходин читатимуть на першому засіданні улюблені прозові тексти світоваих авторів на тему “Творення життя”. Сходини будуть відбуватися один раз на місяць, і тема текстів кожного разу буде Іншою.
На наступних сходинах першими будуть зачитувати тексти тих читунів, тексти яких найбільше сподобалися іншим учасникам спілки. Перевага віддається прозі, але можливі винятки. Стати читуном може кожен охочий. Підбирайте улюблені тексти та приходьте у книгарню. Втім можете приходити і без тестів, їх ви зможете знайти у нас.

***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль, вул. Валова7-9
Вхід вільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар