пʼятницю, 24 лютого 2012 р.

Унікальний проект для талановитої молоді

В Україні стартував «Агробізнесінкубатор» - проект для талановитої молоді України, організований Холдингом «Агро-Союз» спільно з компанією Global Management Challenge. Мета проекту - пошук, розвиток, навчання, відбір та залучення молодих кадрів до проектів Холдингу «Агро-Союз».

До участі запрошуються студенти 3-5 курсів провідних ВНЗ України та молоді фахівці - активні, прогресивні студенти, які прагнуть побудувати професійну кар'єру в провідних компаніях країни. 
Проект розрахований не тільки на студентів і фахівців аграрних спеціальностей, а також відкритий для всіх, хто хоче отримати нові знання, враження, унікальний досвід роботи в команді, потрапити в епіцентр яскравої молодіжної події, знайти себе і побудувати успішну кар'єру. 

Для того, щоб стати учасником програми «Агробізнесінкубатор», необхідно: 

створити команду від 3 до 5 чоловік; написати мотиваційний лист на тему«Яким ми бачимо майбутнє України через 20 років?»

Зареєструвати команду на сайті проекту www.abi.in.ua. Реєстрація відкрита: для учасників GMC Junior 2011 - до 25 лютого 2012 року, для студентів, які раніше не брали участь в GMC - до 12 березня 2012 року

Склад учасників «Агробізнесінкубатора» буде сформований за результатами відбору мотиваційних листів. Проект пройде в чотири етапи

 Навчання студентів, потенційних співробітників, ефективному менеджменту через симулятор Global Management Challenge. Студенти, які раніше брали участь у студентській лізі змагання - GMC Junior 2011 - отримають можливість безкоштовної участі в національному чемпіонаті GMC, що стартує 1 березня 2012 року. Студенти, що раніше не брали участь в GMC Junior, пройдуть окреме навчання в симуляторі GMC з 15 березня по 7 квітня. 
 Конкурс кейсів - спеціалізований конкурс кейсів від Холдингу «Агро-Союз», організований за Стендфордського методикою, за участю топ-менеджменту Холдингу. 

Мета конкурсу - виявлення молодих талановитих фахівців. Буде проходити у вигляді очних модерацій в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Донецьку, Луганську, Львові, Умані з 26 березня по 12 квітня. 

 Онлайн оцінка кандидатів на вакантні посади Холдингу «Агро-Союз» з точки зору їх особистіснії відповідності посадам за допомогою програми Profiles International. Пройде з 16 по 23 квітня для учасників, які показали найкращі результати в конкурсі. 
 Формування кадрового резерву Холдингу, запрошення нових співробітників зі студентського середовища в Холдинг. За підсумками ABI, кращі учасники програми потраплять до кадрового резерву Холдингу. Студенти, які показали найвищі результати по кожному з етапів, потраплять на стажування в компанію, а кращі з кращих - отримають пропозицію про роботу в структурах Холдингу. Підсумкові результати програми будуть опубліковані 1 травня 2012 року

Немає коментарів:

Дописати коментар