вівторок, 17 липня 2012 р.

РОЗПОЧАВСЯ ПРОЕКТ ПІДТРИМКИ ЄВРОКЛУБІВ УКРАЇНИ


Представництво Європейського Союзу з приємністю інформує, що влітку 2012 року розпочався проект інформаційної та методологічної підтримки українських Євроклубів.


Лідери українських Євроклубів, які вже мають кількарічний досвід діяльності, запрошуються до участі у регіональних семінарах. На них передбачається обговорити плани роботи на найближчі один-два роки, поспілкуватися з провідними діячами громадянського суспільства та європейської інтеграції, обмінятися методиками проведення ігор, вікторин та іншими підходами в організації роботи Євроклубів. У семінарах також візьмуть участь експерти Представництва Європейського Союзу в Україні.
Очікується, що здобуті в рамках семінарів знання, навички та досвід допоможуть Євроклубам організувати упродовж наступного року серію заходів під назвою «Що значить бути європейцем», присвячених вихованню молоді в дусі європейських цінностей. Одночасно відбудеться конкурс есе серед учнівської та студентської молоді на цю тему.

У заключній фазі проекту найактивніші його учасники презентуватимуть свої здобутки під час щорічного святкування Дня Європи в Києві, проведуть гру-дискусію в сучасному форматі та обговорять перспективи розвитку мережі Євроклубів України.

Немає коментарів:

Дописати коментар