пʼятницю, 15 березня 2013 р.

"Тернопільський "Сокіл" створив українську інтернет-радіостанцію"


13 лютого 2013 року за сприяння ТО МГО «Сокіл» розпочала свою діяльність нова українська Інтернет – радіостанція «Вареник». Засновники запевняють, що в ефір виходять лише пісні українською мовою. З’явилася така собі музична шкатулка з «справжньою українською музикою» для тих, хто бажає слухати якісні пісні рідною, солов’їною.

«Ми дуже раді, що нас підтримують. Молодь активно додається до нашої групи ВКонакті. Це свідчить про те, що люди хочуть слухати якісну українську музику, їм не байдужі «плоди творчості» вітчизняних музикантів. Сподіваємося на подальшу активність поціновувачів всього українського»,- зазначив один з керівників проекту Дмитро Чорний.
Зараз радіостанція працює лише в Інтернеті. Основний час ефіру «Радіо Вареник» відведено для популярної, сучасної музики в стилі «Рок», «Поп», «Хіп - хоп» та «Денс». Проте, радіостанція також прийдеться до смаку шанувальників «безсмертних» хітів минулого століття.
«Ми вже давно хотіли запустити схожий проект, бо сучасні радіостанції нехтують чудовою українською музикою. Вони, мабуть, вважають, що російська попса, чи, що гірше шансон, якісніші за вітчизняні композиції. Це величезна помилка. Серед української музики є безліч прекрасних пісень, котрі можна «крутити» в ефірі. Багатьом людям неприємно, під час проїзду в громадському транспорті слухати те, чим нас «годують» деякі радіостанції. Ми хочемо показати, що не варто забувати про те, що українські виконавці теж існують і їм не потрібно співати пісні російською, для того, щоб стати популярними чи потрапити у радіо ефіри.», - зазначив голова ТО МГО «Сокіл» Ігор Бойчук.

Прес-служба ТО МГО «Сокіл»
Голова Ігор Бойчук, тел. 097 164 7551

Немає коментарів:

Дописати коментар