неділю, 2 червня 2013 р.

У Тернополі прокуратура і міліція «били» журналістів.

Безпрецедентний випадок стався у гарному місті. Сьогодні 2 червня, року дві тисячі тринадцятого від Різдва Христового, у парку імені дядька з вусами у каракулевій шапці, портрети якого у більшості українських родин висять поруч з іконами, об одинадцятій годині, вже не ранку, але ще й не обіду, представники силових структур познущалися, позбиткувалися, не залишили каменя на камені, а кажучи мовою літературно – порвали як Тузик гумовий виріб, але не той, що використовується у цілях контрацепції, команду мас-медіа. 


На турнірі з міні-футболу, присвяченому Дню журналіста, зійшлися у герці футбольні дружини міліції і прокуратури, а також дружина зібрана з асів пера, чи як то прийнято казати поміж люду простішого – з пера асів.
Ослаблена клавіатурами, ручними маніпуляторами типу «мишка» і «Нарзаном», в окремих випадках, наполовину підігрітим, команда писак довго, вперто і наполегливо пручалася і випручала два м’ячі у ворота міліціянтів і три у прокурорські. Скільки разів колихалася сітка за спиною воротаря «кореспондентів» історія замовчує, хоча злі язики, які здебільшого належать представникам доволі заангажованих ЗМІ, запевняють, що мова йде про двозначні цифри.
Як би там не було, а цей випадок, вкотре продемонстрував, що «четверта влада» в Україні продовжує залишатися найслабшою владою…
Руслан Доротяк з ФБ , але без знимки

Немає коментарів:

Дописати коментар