суботу, 10 серпня 2013 р.

Інтерньюз-Україна проведе навчання для НУО малих міст України

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» та спільнота медіа-інноваторів MediaNext за підтримки МФ «Відродження» запрошує представників НУО та громадські ініціативні групи підсилити свою самоорганізацію та у період з серпня по листопад 2013 взяти участь у проекті «Нові медіа для потреб та співпраці НУО малих міст України».
Що це за проект:

Участь у проекті означає, що 3 групи учасників по 20 громадських активістів у кожній  протягом вересня - жовтня 2013 прослухають інтенсивний тренінг з нових медіа. В кінці проекту найактивніші учасники зберуться на заключній конференції «баркемп», де обговорять  актуальні проблеми/можливості використання новітніх медіа та підсилять взаємодію між організаціями. Під час навчань велика увага буде приділятися практичному засвоєнню інструментів нових медіа.
Мета проекту:
Участь у проекті надасть можливість ефективно використовувати можливості Інтернету, а саме інструменти нових (соціальних) медіа для сучасного позиціонування організацій в онлайн-просторі, просування результатів своєї роботи, а також привернення уваги та нових аудиторій до своїх організацій.
Хто може взяти участь:
Представники громадських організацій або ініціативних груп з міст з населенням до 150 тисяч мешканців.
Основні вимоги до учасників:
·         діяльність організацій або ініціативних груп у громадському секторі
·         приклади діяльності, реалізовані заходи, проекти чи плани майбутніх ініціатив.
·         наявність активної команди (хоча б 3-5 людей)
·         готовність співпрацювати з організаторами та брати активну участь в організації логістики навчань (пошук приміщення, харчування, кава-пауз)
·         зацікавленість в розбудові організації, партнерстві з іншими представниками сектора
·         наявність хоча б однієї сторінки в соціальній мережі (Facebook, Twitter, Vkontakte) або сайту
Умови участі:
Громадські організації та ініціативні групи обиратимуться на конкурсних засадах. Всього буде два етапи відбору:  
І етап – Щонайменше ТРИ громадські організації або ініціативні групи з міст з населенням до 150 тисяч мешканців мають об’єднатися та спільно подати он-лайн ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ http://bit.ly/small-cities-registr. Анкету має заповнити лідер від кожної організації чи групи. Заявки приймаються включно до 16 серпня (п’ятниці) 18.00.
ІІ етап – Після того, як громадські організації чи ініціативні групи були відібрані на основі заявок їх лідерів, ми попросимо деталізувати дані про всіх інших представників відібраних організацій, які бажають пройти навчання. Відтак всім членам відібраних громадських організацій необхідно буде персонально заповнити он-лайн заявки.
Оголошення результатів І етапу конкурсу – 19 серпня 2013 р. Навчання стартують у вересні.
Контакти для деталей: Юлія Бабко, координатор програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна», моб.тел. (063) 710 13 96, e-mail:jbabko@internews.ua
Twitter: @medianext_ua
Cторінка в Facebook: MediaNext UkraineInternews Ukraine

Немає коментарів:

Дописати коментар