середу, 16 липня 2014 р.

День НОВОЇ КРАЇНИ в Тернополі!


22 липня за ініціативи ГО “Змінюємо Україну”, в м. Тернопіль відбудеться проектна сесія “Нової Країни”. Взяти участь у засіданні запрошуються представники влади, бізнес-структур міста та громадських організацій.

Розпочнеться захід о 17:00 і проходитиме у залі Народного дому “Перемога”. Стартом проектної сесії стане презентація “Нової Країни” та представлення ГО “Змінюємо Україну”. Другим етапом буде робоча сесія “Нове місто”, на якій учасники проектуватимуть єдине бачення майбутнього Тернополя. Робота відбуватиметься у форматі “Світового кафе”.  


Такі ж проектні сесії вже успішно пройшли у Житомирі, Львові, Івано-Франківську і Кам’янець-Подільському. Учасники об`єднують собою 140 громадських ініціатив по всій країні, в тому числі: асоціацію випускників Гарварду, асоціацію випускників українських бізнес-шкіл, Несторівську групу, асоціацію міжнародних консультантів та ін.

Для того, щоб взяти участь у проектній сесії, потрібно заповнити дану форму зголошення (натиснути на гіперпосилання) до 18.07.2014. Також, якщо ви зголошуєтесь групою від громадської організації, просимо заповнити групове зголошення (натиснути на гіперпосилання). Нагадуємо, що від організації можуть взяти участь п’ятеро учасників.
Наперед дякуємо за розуміння.

«Нова Країна» стартувала 11 лютого як проект розробки бачення майбутньої України. В цьому захоплюючому процесі взяли участь 1900 експертів з усієї України. Сьогодні «Нова Країна» -- це громадянська платформа, що об'єднує значну кількість проектів розробки і впровадження реформ в різних сферах життя.
***

Фото для анонсу - за посиланням http://www.ex.ua/79458749

Немає коментарів:

Дописати коментар