суботу, 5 липня 2014 р.

"Кубок Шухевича" з пейнтболу в Тернополі


В Тернополі пройшов відкритий турнір з пейнтболу «Кубок Шухевича». Захід проходить в місті щороку до свята молоді та приурочений до дня народження головнокомандувача УПА Романа Шухевича. Перемогли на цьогорічному турнірі троє хлопців і дівчина із Івано-Франківська – команда «IDDQD». Організатори турніру: Молодіжний Націоналістичний Конгрес, пейнтбольний клуб «Легіонер» та Самооборона Майдану Тернопільщини.


В турнірі взяли участь 13 команд з Тернопільської та Івано-Франківської  областей. Окрім переможців - «IDDQD» - в трійку лідерів також потрапили команди «Архангели» та «Спарта». Особливістю цьогорічного пейнтбольного турніру стало поле – символічно воно було збудоване із барикад з автомобільних шин.
«Турнір ми проводимо вже 8 років. Щороку участь у ньому беруть команди і з Тернополя, і з інших міст. Це перш за все патріотичний захід, бо учасники борються за Кубок імені українського героя – Романа Шухевича. Також захід пропагує активний відпочинок серед молоді», - зазначив організатор події Богдан Яремко.
«Вирішили взяти участь в турнірі, бо дізнались, що проводиться він вже не перший рік, а ми хотіли командою підвищити свій рівень в грі. Члени нашої команди мають різний досвід в пейнтболі: хтось 2, хтось 8 років. Турнір сподобався, особливо фінал, в якому довелося добряче поборотись за перемогу. Ми зазвичай граємо електронними маркерами, а тут була механіка. Плюс шини з одного боку ускладнили гру, особливо для професійніших команд, а з другого – зробили її і цікавішою», - розповів гравець команди переможців Микола Палійчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар