вівторок, 26 серпня 2014 р.

6-7 вересня в Києві відбудеться форум «Громадський контроль: кисень демократії»

Ініціатором Форуму є група громадського спостереження «ОЗОН».
Ми очікуємо зібрати півтори сотні готових до дій людей з усіх регіонів України. На заході ти матимеш змогу спілкуватись з провідними експертами, журналістами, музикантами, лідерами громадської думки, які поділяться своїми історіями успіху та спільно з тобою спланують подальшу діяльність.
МетаФоруму: об’єднати людей з усіх регіонів, які готові змінювати Україну та спільно виробити план дій щодо контролю місцевої влади, міліції та суддів. Ми хочемо поділитися успішним досвідом та створити “мережу контролю” в кожній області.

Ми переконані: контроль влади - наш обовязок. Адже без контролю не буде якісних змін. Це має стати простою і звичною справою для кожного громадянина. Про нього має щодня памятати чиновник, найнятий нами на роботу. Надто сьогодні, коли країна переживає важкі часи. Доки наш одяг все ще пахне багаттям Майдану.
Формат: Форум як простір для комунікації, який відбуватиметься в трьох паралельнихнапрямах:
-          МІСЦЕВА ВЛАДА
-          ОРГАНИ ВНУТРІШНІХ СПРАВ
-          СУДИ
Протягом двох днів разом з експертами ти матимеш можливість виробити спільну “дорожню карту” як підвищити ефективність міліції, судів, місцевої влади та які інструменти контролю застосовувати для цього.
Для участі у Форумі тобі потрібно зареєструватись до 28 серпня 00.00 год. Вже 30 серпня ми повідомимо тебе про результати відбору та надамо всю необхідну інформацію.
Організатори готові оплатити проїзд на Форум, поселити та годувати під час його проведення. Від тебе очікуються ідеї таподальше включення у роботу!
Якщо в тебе виникли запитання, дзвони 050 411-20-47 Валерія Рибак та 063 287-34-34 Володимир Феськов або пиши на zhgi.kontrolem@gmail.com
Пам’ятай: байдужість громадян плекає маленького дракона в чиновниках, який потім виростає та пожирає все, що для нас близьке. Працювати тільки на зміну прізвищ посадовців - означить рубати голови дракону, на місці якої одразу зростають нові. Наших українських драконів потрібно палити контролем!
Отримуй новини про громадський контроль вже сьогодні, лайкай наші сторінки у соціальних мережах:https://www.facebook.com/OZON.monitoring
Ще більше про «ОЗОН» за посиланням - http://ccl.org.ua/activities/hr/ozon/

Немає коментарів:

Дописати коментар