пʼятницю, 12 вересня 2014 р.

"Мистецька війна" у Тернополі

Проект JUST-IN-BETWEEN, заснований «АртПоле» та Bunkermuz, продовжується, а разом з ним – фільми від Docudays UA. Так, 14 вересня о 16.00 у галереї Bunkermuz, відбудеться показ документального фільму «Мистецька війна» режисера Марко Вілмса про роль вуличних художників у революційних подіях в Єгипті під час повалення режиму Мубарака.


Обговорення стрічки проходитеме за участі постійного модератор Docudays UA - Максима Буткевича.

Крім того, у Терноролі у рамках цієї мистецької події відбудуться наступні заходи:

13 вересня

14.00 - сквер на бульварі Тараса Шевченка (біля «Коза-бару») - відкриття арт-об’єкта «Елемент поєднання» художника і ландшафтного дизайнера з Алчевська Олега Божка. Виготовлений об’єкт був тернопільськими друзями з мистецького об’єднання «Коза». Важливою складовою об'єкта є українська поезія, і вона звучатиме, адже у відкритті візьме участь Сергій Жадан та всі, хто захоче почитати улюблене.
Ввечері о 19-30 у «Козі» відбудеться концерт Сергія Жадана та гурту «Собаки в космосі».

14 вересня

12.00 - галерея Bunkermuz, внутрішній дворик - обговорення можливих гуманітарних і культурних ініціатив для допомоги мешканцям Сходу, представлення перших результатів.

16.00 - галерея Bunkermuz, показ документального кіно «Мистецька війна» від Docudays UA та подальше обговорення з Максимом Буткевичем.
Також тривають виставка «ЗИМНО» Мирослава Вайди і фотоекспозиція «Подорож» Олени і Ярослава Ястребових.

Детальніше про подію на ФБ - https://www.facebook.com/events/1517948635108347/

Немає коментарів:

Дописати коментар