понеділок, 30 листопада 2015 р.

У Копичинцях та Монастириську мешканців інформують

Представники коаліції "Своє" надіслали запит із семи питань районні ради та адміністрації, а також міські та селищні ради. Всього 71 запит. Відповіді отримали тільки від 56 респондентів. 39  повідомили, що інформацію публікували або на сайтах, або в районних газетах. У селищних та окремих міських  радах, відповідно до наданих відповідей , інформацію про бюджет можна було знайти на стендах або щитах.
Звіти про виконання бюджетів публікували тільки 35 органів місцевої влади. Щодо звітів перед громадою, то їх провели тільки 13 об’єктів дослідження. Як інформують своїх громадян органи місцевого самоврядування Тернопільщини на інформаційних стендах ми вирішили з*ясувати під час моніторингових поїздок. Отже...хочете мати інформацію про місцевий бюджет? Вас гарантовано чекатиме успіх лише у Копичинцях та Монастириську. Певні шанси у вас є у Заводському та Товстому. Щодо інших - чекайте наступних інформацій.

***

Компанія  «Громадський моніторинг відкритості місцевих бюджетів в Тернопільській області» здійснюється Творчим молодіжним об’єднанням «Нівроку» в рамках  проекту «Ціна держави», що реалізується Фондом Східна Європа та CASE-Україна за фінансової підтримки Європейського Союзу

Немає коментарів:

Дописати коментар