вівторок, 22 березня 2016 р.

Атомна енергія і сталий розвиток

Запрошуємо Вас та Ваших колег взяти участь у роботі форуму «Атомна енергія, сталий розвиток», який відбудеться в рамках заходів до 30-х роковин Чорнобильської трагедії
У квітні цього року ми підводимо перші масштабні підсумки тридцятирічного досвіду подолання наслідків Чорнобильської катастрофи – катастрофи планетарного масштабу і знаходження нових точок зростання.

У фокусі уваги будуть питання реінтеграція територій, соціальна адаптація людей та спадщина, яку ми залишаємо майбутнім поколінням.
Представники державного та приватного секторів, неурядових та наукових організацій візьмуть участь у відкритих дискусіях щодо використання критеріїв сталого і стійкого до зміни клімату розвитку, встановлення пріоритетів, визначення енергетичної політики, місця та ролі ядерної енергетики у нових реаліях.
Геополітичні питання енергетичної безпеки мають зайняти центральне місце в дискусіях.
Ми вдячні всьому світу за підтримку і просимо поділитись своїм досвідом, накопиченими знаннями, передовими практиками та баченням подальшого розвитку у сучасному мінливому світі.
Ми очікуємо, що Програма буде носити відкритий та інтерактивний характер і буде включати презентації країн, регіонів, підприємств  та організацій, окремих проектів, робочі наради з обміну нової інформацією налагодженню контактів між учасниками і неофіційні двосторонні зустрічі.
Тематика Форуму:
- Досвід ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС та перетворення об'єкта "Укриття" в екологічно безпечну систему.
- Виведення з експлуатації АЕС, управління радіоактивними відходами і відпрацьованим ядерним паливом.
- Соціальна реінтеграція населення і територій, пов'язаних з припиненням функціонування містоутворюючих підприємств.
- Аварійне реагування на об'єктах критичної інфраструктури.
Цифрові технології в управлінні радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом.
- Розумне місто, Технології 21-го століття.
Організатори нададуть невеликій групі організацій можливість стати партнерами та спонсорами Міжнародного форуму «Атомна енергія і сталий розвиток».
Для отримання додаткової інформації прохання направити електронне повідомлення: Андрію Сухорябову as@slavutych.city чи  Аліні Пантіній, ap@slavutych.city, +38045-79-2-22-22.
Програма Форуму і заходи постійно оновлюються, актуальну інформацію з усіх аспектів Форуму можна отримати за адресою: http://inudeco.slavutych.city/uk.
Слідкуйте за нашими новинами у мережі https://www.facebook.com/events/1563689627281003/  

Будемо вдячні за сприяння у поширенні інформації про роботу Форуму серед зацікавлених осіб.

Немає коментарів:

Дописати коментар