четвер, 3 березня 2016 р.

Іван Кірьяк про завдання примара

У Вінниці триває реалізація проекту "Розвиток спроможності громад - досвід Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства". У третій день семінару представники органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, журналісти  та експерти з України та Молдови ознайомилися з механізмами участі громадськості в процесах прийняття рішень. 
Тренер заходу Віталій Дорох поділився власним досвідом з використання таких механізмів та запропонував учасникам самим спробувати свої сили у реалізації можливостей, котре активістам дає діюче законодавство. 


Своїм баченням ділиться примар комуни Ярова Іван Кірьяк. " Мене цікавить міжнародний досвід, котрий дозволить приймати правильні та ефективні рішення. Я вперше обраний примаром влітку 2015 року. У комуні більше 1000 осіб. Своїми перешочерговими завданнями бачу вирішення низки проблем, котрі базуються на запитах і потребах членів моєї комуни. Головними пріоритетами є :  забезпечення водопостачання (ремонт водогону), реалізація проекту з вуличного освітлення, забезпечити вивіз сміття та провести частковий ремонт сільських доріг"


Проект "Розвиток спроможності громад - досвід Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства" реалізується за підтримки Міцжнародного Вишеградського Фонду. 
Знимки В.Ханаса 

1 коментар:

  1. Чітко визначені пріоритети вирішення проблемних питань громади. Удачі в їх вирішенні. І нехай міжнародний досвід допоможе приймати правильні та ефективні рішення.

    ВідповістиВидалити