понеділок, 16 травня 2016 р.

Кошиці. День десятий

Сьогодні наша група полишила Ньїредьгазу (Мадярщина) і прибула в Кошиці (Словаччина). Про роботу повідомляє Сергій Татусяк: "Сьогодні ми вже в м.Кошице (Словаччина) наші партнери у проекті "Розбудова спроможності громад - досвід Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства" – Карпатська Фундація
організували та проводять тренінг «Міжгалузева співпраця. Принципи, досвід, засвоєні уроки". Читає Барбара Колларова, менеджер з комунікації та PR" 






Тетяна Мітрофан зауважила, що українська делегація одягнена у вишиванки: Colegii noștri din Ucraina poartă astăzi ii și cămăși tradiționale, marcând astfel Ziua cămășii/iei uceainești, departe de țară.

Друга частина дня була присвячена практикам на місцевому рівні. Директор Фонду общини Бардіїв Йозеф Ярина знайомив учасників візиту  з власним  досвідом співробітництва з місцевими владами та малим та середнім бізнесом.
Ось такий відгук Олени Черній: " Дуже хочу відзначити тренера - Йозефа Ярина, "Співпраця з місцевою владою та бізнесом" Дуже класний тренер!" Оля Безпалько зробила своєрідний підсумок візиту з афоризмів з навчань:
"Стратегія повинна бути реальна, але трішки на виріст" як штанці Смайлик «smile»
"Робити правильні речі і робити правильно!" (мій улюблений!)
"Стратегія - це сценарій, а село - театр 
йлик «smile»"
"Відкритість уникає непорозумінь"
Ну й не обійшлось без вечірньої прогулянки чудовим містом. Кілька знимок вечірніх Кошиць

Знимки Володимира Ханаса, Сергія Татусяка та Тетяни Мітрофан
***
Матеріал підготовлений у рамках проекту "Розбудова спроможності громад - досвід Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства", що співфінансується Міжнародним Вишеградським Фондом. 

Немає коментарів:

Дописати коментар