вівторок, 24 травня 2016 р.

Стратегічне планування для тергромад Тернопільщини


Питання подальшого становлення та розвитку об’єднаних територіальних громад Тернопільщини сьогодні є одним з основних напрямків процесів реформування системи управління в області. Основою такого розвитку новостворених громад мають стати стратегічні плани, розроблені за передовою європейською методологією.
Саме тому ідея проведення тренінгів по стратегічному плануванню в рамках навчального компоненту Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду -III» зустріла серйозне зацікавлення з боку представників самих громад та районів і організаційну підтримку департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної державної адміністрації.
24 травня 2016 року перші такі тренінги були проведені в місті Теребовлі для представників громад Бережанського, Бучацького, Гусятинського, Козівського та Теребовлянського районів.
 
Учасники навчальних заходів ознайомились з європейськогою методологією стратегічного планування та кращими практиками його проведення в Україні та Європі, про які розповів консультант з місцевого економічного розвитку та стратегічного планування Олександр Волошинський (м.Львів).

1 коментар:

  1. Добрий день.
    Цікавить створити робочі місця в селах, районах і містах Україні через інвестпроекти.
    Людям, які зрозуміли, що робити в селах, районах і містах: на вас чекають інвестпроекти для вашого розвитку.
    +380974359186
    +380508701894
    InvestorUkraine@ukr.net
    Valery
    https://www.youtube.com/watch?v=9TES9vzDkqs
    https://www.youtube.com/watch?v=1-B_uHecB9U

    ВідповістиВидалити