суботу, 11 червня 2016 р.

Методологію МРТ реплікують на Тернопіллі

На Тернопільщині сьогодні було завершено цикл тренінгів «Підтримка місцевої влади в реплікації методології Проекту МРГ», метою яких було ознайомлення представників громад, місцевих рад та районів, які на даний час не є учасниками Проекту МРГ – ІІІ з методологією і основними здобутками в рамках впровадження цієї спільної ініціативи ЄС/ПРООН на теренах області.

9 червня такий тренінг було проведено на базі Теребовлянського району для представників Підгаєцького та Монастириського району. Учасники отримали інформацію від керівництва району про важливість Проекту МРГ для Теребовлянщини, з ними поділились досвідом його впровадження координатори обласного ресурсного центру громад, представники Іванівської об’єднаної громади та працівники Дарахівської ЗОШ.

В цілому в 5-ти тренінгах взяло участь більше 140 чоловік, які за їхніми відгуками отримали цікаву і потрібну інформацію по налагодженню дієвої роботи з громадами, впровадженню енергозберігаючих технологій , дізнались про можливості для вирішення соціальних проблем і створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, перспективи ефективної діяльності в умовах децентралізації.
Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар