середу, 12 жовтня 2016 р.

Конференція Академії спроможності громад



Запрошуємо представників органів влади та громадських організацій, усіх зацікавлених до участі в підсумковому заході проекту - міжнародній конференції «Розвиток спроможності громад – досвід Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства». Конференція пройде за участі представників партнерів проекту з України, Молдови, Польщі, Чехії, Угорщини та Словаччини, учасників всіх етапі реалізації проекту, представників громадськості і органів влади та зацікавлених осіб. 

Конференція відбудеться 21 жовтня 2016 року в приміщенні Вінницької обласної філармонії (м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7).
Початок роботи в форматі «відкритий простір» - о 10-00 (передбачено індивідуальні консультації та обмін досвідом з експертами Академії)
Початок роботи конференції – о 11-00.
Конференція проводиться в рамках реалізації міжнародного проекту «Розвиток спроможності громад – досвід Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства». Проект реалізується протягом 2016 року на території Вінницкої області України та Сорокського району Республіки Молдова в рамках конкурсу флагманських проектів Міжнародного Вишеградського Фонду. Лідером проекту є Вінницький обласним осередком Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина», а партнерами проекту є одинадцять громадських організацій в Україні, Молдові, Польщі, Чехії, Словаччині та Угорщині.
Вхід на конференцію вільний. За додатковою інформацією або щодо вирішення організаційних питань прошу звертатись до координатора проекту - Кавунець Андрій (+38-098-485-24-23, kavunets@i.ua ).

Немає коментарів:

Дописати коментар