пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

Європейські рецепти для енергетики

20 листопада 2017 року з 14:00 до 16:00 відбудеться обговорення на тему «Львівська майстерня реформ. Європейські рецепти для енергетики».

Місце проведення: м. Львів, вул. Академіка Гнатюка, 12А (готель “Ріус”).


Завдання круглого столу - обговорення нових інструментів, які дозволять контролювати процес реформ на місцях та можливостей отримати підтримку для здійснення такого моніторингу.

У рамках заходу будуть презентовані рекомендації, які дозволять оцінити прогрес імплементації Угоди про Асоціацію в частині енергетики на місцях. Крім того, в заході візьмуть участь представники Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, які детальніше розкажуть про можливість отримати підтримку ініціатив щодо здійснення моніторингу.

Угода про Асоціацію між Україною та ЄС в частині енергетики передбачає створення в Україні конкурентних ринків газу та електроенергії, посилення стандартів захисту довкілля, впровадження механізмів ощадного використання енергоресурсів, зокрема шляхом утеплення житла і технічних вдосконалень, посилені стандартів захисту довкілля, тощо.

Для участі в заході просимо зареєструватися на круглий стіл за допомогою он-лайн форми:
https://goo.gl/forms/U9noWP4Zqcsnz9X12  до 18:00 17 листопада.


Немає коментарів:

Дописати коментар