пʼятницю, 17 листопада 2017 р.

Jazz Bez у Луцьку



З 8 по 10 грудня 2017 року відбудеться одна із найбільших музичних подій України і Польщі – XVІІ міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» в Луцьку!
Фестиваль «Jazz Bez» привозить тих виконавців, які зараз творять світовий джаз. Також родзинкою фестивалю є презентація максимальної кількості джазових стилів: свінг, ф’южн, бі-боп, джаз-рок, ясс, фанк, кул, фрі-джаз тощо.

Серед зірок цьогорічного фестивалю вперше на фестивалі виступлять музиканти з Австралії. Всесвітньо відоме австралійське тріо The Necks, яке грає разом із Ніком Кейвом, Браяном Ено, Swans та іншими ідолами світової музики виступить у Києві, Львові та Луцьку.
Організатори фестивалю у Луцьку: Генеральне Консульства Республіки Польща в м. Луцьку, Луцький джазовий клуб, Громадська організація «Принцип» та Мистецьке об’єднання «Дзига».
За сприяння: ТОВ «Кромберг & Шуберт», Рекламна агенція «Promo-Shop», Волинська обласна філармонія.
Ведуча – Наталка Войтович, одяг ведучої від INSPIRO.
Вхід на фестиваль 100 грн. (Кількість місць обмежена!!! Квитки можна придбати через інтернет на сайті kasa.in.ua або за телефонами097 0000 754, 066 0000 754).
Квитки:
Вся інформація про Jazz Bez:

Довідка:
«Jazz Bez» – це транскордонний джазовий марафон, який поєднує десятки міст, сотні музикантів з цілого світу, тисячі меломанів, безліч кілометрів та ще більше відтінків джазу у єдине свято музики і свободи.
Фестиваль розпочався 2001 року із концертів у Львові та Перемишлі, а тепер розповсюдився на основні культурні центри України та Польщі. Прецедентів такій джазовій події досі немає ні в українській, ні в польській музиці. За 16 років на фестивалі відбулися сотні концертів, утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «Jazz Bez» перевищила тисячу!
Поважай себе – слухай джаз!

Немає коментарів:

Дописати коментар