понеділок, 2 липня 2018 р.

Глобальна акція #SaveOlegSentsov 13-16 липня


Ми визначилися із датами наступної глобальної акції #SaveOlegSentsov (УКРАЇНСЬКОЮ)

Протягом кількох днів 13-16 липня ми організуємо цілу низку різних колективних дій та проведемо публічні демонстрації #SaveOlegSentsov по всьому світу. Тепер ми будемо звертатися прицільно до національних урядів. 

Символічно, що саме на ці дні припадають важливі для нас дати:

13 липня – день народження Олега Сенцова
14 липня – два місяці голодування Олега Сенцова та матч за 3-4 місце
15 липня – фінал чемпіонату світу з футболу в Москві
16 липня – зустріч Трампа із Путіним у Гельсінкі

Ще важливий момент. Ми прийняли рішення ставити питання не тільки про звільнення 70 українських політв’язнів в Росії та окупованому Криму. Ми будемо говорити і про не менше сотню полонених у підвалах Донбасу, серед яких українські військові та цивільні заручники, такі як журналіст Станіслав Асєєв. Багатьох із них їхні рідні чекають додому вже майже чотири роки.

Зараз ми працюємо над концептом кількох подій на усі ці 4-ри дні, до яких би могли приєднатися тисячі людей по всьому світу, розробкою правильних месиджів, відеороликів та яскравих візуальних матеріалів. 

Ми також формуємо сітку міст по всьому світу, які підтримають глобальну акцію #SaveOlegSentsov та вийдуть на публічні демонстрації. Координатори акцій #SaveOlegSentsov, які підставили нам своє плече під час першого етапу 1-3 червня, ми дуже розраховуємо на вашу допомогу.

Давайте об’єднувати зусилля! Якщо ви хочете та можете допомогти – пишіть нам на SaveOlegSentsov@gmail.com Внесок кожної людини у спільну справу дуже важливий.

Уся інформація буде на сторінках глобальної акції #SaveOlegSentsov:
https://www.facebook.com/SaveSentsov/
https://twitter.com/SaveSentsov

Підписатися до модерованої розсилки глобальної акції #SaveOlegSentsov та бути вкурсі наших планів:
clc.to/ghuBgA

Постер Нікіта Тітов

Немає коментарів:

Дописати коментар