неділю, 1 липня 2018 р.

#SaveOlеgSentsov: надішли привітання Павлу Грибу

Сьогодні 1 липня день народження студента Павла Гриба. Йому виповнюється 20 років. Він зустріне свій ювілей в російській тюрмі.
Близько року тому російські спецслужби виманили його на території Білорусі. Заради звичайного українського студента ФСБ провели цілу спецоперацію із викраденням і таємним перевезенням в Росію. Павлу пред’явили абсурдне звинувачення у підготовці теракту в школі.

Справжньою підставою для фабрикації справи стали дописи у мережі Вконтакте, що він не визнає анексію Криму та засуджує російську агресію на Донбасі.
Павло має інвалідність, через що змушений постійно приймати підтримуючі препарати. В ув’язненні він не отримує належної медичної допомоги. Йому навіть не передають ліки, які надсилають його рідні. Минулого року російська влада не допустила українських лікарів, які приїхали до Краснодару, щоб оглянути хлопця.

За словами адвоката, стан Павла стрімко погіршується, а тіло покрилося виразками.
Його сестра Ольга Гриб каже, що “Людина може витримати тиждень без води, місяць без їжі, однак дуже важко її витримати абсолютну самотність. Це найгірше з усіх мук”.
Ми хочемо пробити цю стіну ізоляції та закликаємо усіх небайдужих надіслати Павлу Грибу привітання. Він має знати, що про нього не забули та що ми боремося за звільнення Павла Гриба та усіх заручників Кремля.
Листи треба писати російською мовою на адресу:
344082, Ростовская область, Ростов-на-Дону, улица Большая Садовая, 31, ФКУ СИЗО-4 ФСИН России, Гриб Павел Игоревич, 01.07.1998 года рождения.

Немає коментарів:

Дописати коментар