четвер, 1 листопада 2018 р.

#SaveOlegSentsov - Підвісь квиток для рідних політв’язнів

За ініціативи Андрія Хливнюка, лідера музичного гурту “Бумбокс”, в Україні вперше відбудеться показ всесвітньовідомої вистави “Burning Doors”, в якій обіграна історія режисера Олега Сенцова. Газета The NewYork Times назвала “Burning Doors” третьою найбільшою театральною подією минулого року. Виставу гратимуть лише два дні 6 та 7 листопада у театрі імені Івана Франка у місті Києві.

Весь прибуток від показу цієї вистави буде переданий родинам політв’язнів. Ми запрошуємо усіх людей, які хотіли б підтримати родини, але не можуть прийти на виставу, долучатися до благодійної акції “Підвісь квиток”.
“Підвісити” квиток можна у три прості кроки:

1. Перейти за цим посиланням https://concert.ua/ru/events/pidvis-kvitok-burning-doors

2. Вибрати одне із місць та оплатити вартість квитка.

3. Підвішений вами квиток організатори передадуть рідним політв’язнів та волонтерам.

Детальніше:

Вистава Білоруського Вільного Театру “Burning Doors” розповідає історії трьох людей мистецтва, що опинилися у в’язниці – кінорежисера Олега Сенцова, активістки Марії Альохіної, художника Петра Павленського. У постановці звучить музика гурту Бумбокс, який із 2015 року співпрацює з Білоруським Вільним Театром.

Головна мета вистави - привернути увагу світу до політичних переслідувань митців російською владою. Білоруський Вільний Театр розпочав світові гастролі вистави "Burning Doors" восени 2016. Разом із показом вистави була розгорнута громадська кампанія за звільнення політв’язнів та, зокрема, Олега Сенцова, до якої долучилися відомі митці та громадські діячі з усього світу.

Приєднуйтесь https://www.facebook.com/events/311147439477697/

За додатковою інформацією звертатися до Ольга Черткова, +380677537207 Olha.Chertkova@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар