середу, 18 липня 2012 р.

Думаючи прогресивно – Рухаємося вперед


У період з 24 до 29 червня 2012 року в Молдові відбувся тренінг для молодих лідерів «Думаючи прогресивно – Рухаємося вперед», що проходив за фінансової підтримки Європейської Молодіжної Фундації Ради Європи. Тренінг, організований Асоціацією запобігання та реабілітації AD REM (Польща) та Фундацією RICHTER (Нідерланди), а також за підтримки організації MILLENIUM (Молдова), зібрав для участі лідерів молодіжного руху із понад 10 країн.

Учасники тренінгу працювали над розробкою та втіленням ідей у молодіжному колі, які б відповідали вимогам сьогодення. Протягом тренінгу відбулося чимало цікавих подій: вивчалися можливості роботи у різних молодіжних середовищах, працювали над образом ідеального молодіжного лідера, обмінювалися досвідом активізації молодіжної політики.
Особливої уваги заслуговує інформація отримана учасниками від членів різноманітних громадських організацій Молдови. Завдяки зустрічі із лідерами громадських організацій Молдови учасники тренінгу дізналися про актуальні проблеми молодіжного руху, що їх вирішують у Молдові та змогли налагодити партнерські стосунки із організаціями, чиї інтереси співпадають для подальшої співпраці.
Приємною несподіванкою для тренерів та учасників тренінгу «Думаючи прогресивно – Рухаємося вперед», став приїзд представника Ради Європи із Франції, яка поділилася враженнями про тренінг та окреслила перспективні напрямки розвитку молодіжної політики в світі, а також заохотила усіх учасників до розробки нових ідей та написання новітніх проектів.
На тренінгу панувала щира, невимушена атмосфера взаєморозуміння та підтримки, яка, сподіваємося, матиме подальше розгортання у співпраці та проведенні схожих тренінгів та молодіжних обмінів.    У тернінгу взяла участь заступниця голови ТМГО АЧЦ Ірина Олійник

Немає коментарів:

Дописати коментар