середу, 12 червня 2013 р.

Другий чемпіонат з футболу серед діаспорних команд

Керівникам діаспорних українських громадських організацій. 
Президентам спортивних клубів та товариств. 
Небайдужим людям.

Маємо за честь повідомити, що з 31 травня по 3 червня 2012 року у м. Тернополі відбувся Перший Чемпіонат Світу серед Українських Діаспорних команд з футболу, в якому взяли участь збірні українців Канади, Чехії, Естонії та Придністров’я. У результаті чесної та безкомпромісної боротьби першість вибороли футболісти з Придністров’я. Це було справжнє Свято Спорту напередодні ЄВРО–2012.
Захід відвідала велика кількість тернополян та гостей міста; його висвітлювали численні друковані, радіо- та теле- засоби масової інформації. Змагання дало можливість багатьом українським бізнесам заявити про себе в якості рекламодавців на патріотичному рівні. Організатори свята були поза політикою, завдяки чому Чемпіонат набув якості незалежного і національного.

За ініціативи Міжнародного об'єднанням громадських організацій “Четверта хвиля” у період з 26 серпня по 2 вересня 2013 р. в Україні відбудеться Другий Чемпіонат Світу з футболу серед українських діаспорних команд. Міський Голова міста Тернополя Надал С.В. та Президент міжнародного громадського об’єднання “Четверта Хвиля” Кісіль А.М. запрошують збірні команди країн, де мешкають українці-емігранти, взяти участь у цьому знаковому заході.

Задля того, щоб проведення Чемпіонату стало доброю традицією, ось уже другий рік поспіль ми закликаємо до співпраці усі зацікалені футбольні команди українців з різних куточків світу, громадські організації, спонсорів, журналістів та всіх небайдужих людей.

За сприяння мера Тернополя українська сторона забезпечує транспортування по місту, стадіони та суддівство, а громадська організація Ліга підприприємців тернопільщини “Українська Справа” (голова Михайло Ратушняк) взяла на себе зобов’язання щодо вирішення питання харчування та проживання спортсменів.

За детальнішою інформацією звертатися за тел. 1 (647) 886-1905 в Канаді та адресою електронної пошти: bokiy_ih@yahoo.com

З повагою,
Голова організаційного комітету Ігор Бокій

Немає коментарів:

Дописати коментар