пʼятницю, 4 травня 2012 р.

ІІ Безпекова школа молодих лідерів


ВГО «Молодий Народний Рух» за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні та у співпраці з ГО «Волинський Європейський Вектор» оголошує відбір учасників на «ІІ Безпекову школу молодих лідерів», яка відбуватиметься 24-27-го травня 2012 року у Волинській області, поблизу о. Світязь. 


Для участі у школі необхідно до 15-го травня надіслати есе на тему «Сучасні виклики безпеці України» на адресу konkurs@mnr.org.ua. Організатори також забезпечують проїзд, проживання та харчування учасників.

Організатори ставлять для себе за мету привернути увагу молоді до нових викликів, що постали перед світовою спільнотою, проблематики національної безпеки України, а також визначити погляди прогресивної української молоді щодо можливих варіантів їх вирішення.

Участь у Школі може брати молодь віком від 17 до 23 років. Роботи мають бути у вигляді творів есе, написаних 14-м шрифтом Times New Roman, і по обсягу не перевищувати 1-1,5 сторінки. Вітаються додатки (копії фото, документів, статей, інше).

Тематика творів: 

· Нові виклики світовій безпеці та Україна.

· Співпраця України та НАТО у подоланні нових викликів безпеці.

· Чи здатна Україна самостійно забезпечити власну безпеку?

· Співпраця України та НАТО у невійськовій сфері

Роботи потрібно надіслати не пізніше 15-го травня на електронну адресу:konkurs@mnr.org.ua. У електронному листі та роботі також потрібно вказати дату народження, адресу, навчальний заклад, громадську організацію (якщо є), контактний телефон та e-mail конкурсанта. Переможці конкурсу будуть оголошені 16-го травня 2012 року та опубліковані на сайтах Молодого Народного Руху.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: +380975102303 (Олексій Захарченко) E-mail: o.zakharchenko@mnr.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар