понеділок, 22 вересня 2014 р.

На «Гаражному розпродажі» в Тернополі зібрали 15 268 гривень

21 вересня у Тернополі пройшов благодійний «Гаражний розпродаж» з ініціативи Самооборони Майдану Тернопільщини і волонтерського руху «Вільні  люди». Під час розпродажу тернополяни продавали власний домашній крам та вироби ручної роботи, аби спільно зібрати кошти на тепловізор для бійців АТО. За підсумками акції було зібрано 15 тисяч 268 гривень. Активісти продовжують роботу, аби зібрати достатню суму.

Участь у акції взяло близько 40 учасників. Творчі вироби за доступними цінами продавали майстри із центру народних ремесл та арт-майстерні «Коза-Дереза». Також до акції долучилися мешканці міста, які виставили на продаж  предмети домашнього краму, випічку і книги. Наймолодші учасники «Гаражного розпродажу» продавали свої м'які іграшки. Найбільшою популярністю серед відвідувачів користувалися в'язані вироби, книги і кекси із написами «Слава Україні». Патріотичну атмосферу розпродажу створював тернопільський гурт «Фа мажор». 
«Сама ідея заходу виникла, тому що не всі жителі нашого міста мають можливість допомагати армії фінансово. А завдяки «Гаражному розпродажу» люди мали можливість продати непотрібні їм вдома речі та просто речі власного виробництва і таким чином долучитися до допомоги нашій армії»,– говорить один з організаторів акції, комендант Самооборони Майдану Тернопільщини Іван Ковалик.
«Як для першого разу, то ми отримали хороший досвід. Я думаю, що варто ще проводити такі акції – вони і корисні, і цікаві», – ділиться враженнями учасниця розпродажу майстриня Юлія.

Немає коментарів:

Дописати коментар