вівторок, 14 лютого 2012 р.

Громадська рада при МВС ухиляється від громадськості?


У четвер, 16 лютого 2012 р. Громадська ради при МВС мала б звітувати про свою роботу. Саме про це майже одноголосно проголосували члени ради на попередньому засіданні у 2011 році. Тоді ж було визначено, що в лютому 2012 р. стікає саме рік від обрання нового складу Громадської ради, а тому є досить логічним, якщо голова та правління ради, разом із головами комітетів та комісій у її складі нададуть розгорнутий звіт про свою роботу як вже новому міністру, так й громадськості України.

Проте станом на 14 лютого, попри вимоги членів Громадської ради, правління ради на чолі із так званим правозахисником Багіровим не в змозі надати порядок денний засідання для обговорення або навіть погодитися з тим, що прийшов час звітувати власним колегам. 
Чи зможе Громадська рада вирішити проблему самоврядування, аби гідно представляти себе як одну з форм громадського контролю за діяльністю МВС?
Представники ЗМІ та правозахисних організацій зможуть скласти власне враження про це, якщо відвідають засідання Громадської ради, заплановане на 11.00 год. 16 лютого, за адресою вул. Богомольця, 10.
http://www.umdpl.info/index.php?id=1329247181

Немає коментарів:

Дописати коментар