четвер, 4 квітня 2013 р.

НОВИЙ СТАРТ. СЦЕНАРІЇ МАЙБУТНЬОГО12

12 квітня  в Ресурсному центрі ТМО "Нівроку" (вул. Злуки,45) відбудеться презентація проекту “НОВИЙ СТАРТ. СЦЕНАРІЇ МАЙБУТНЬОГО” (2013р.). Початок о 15-00.

Свій початок проект взяв у квітні 2009р., тоді він став проявом реакції здорових сил суспільства на кризову ситуацію, яка склалася в економіці України та світу. Найбільшу увагу учасники приділяли проблемам енергозбереження й ефективного використання ресурсів, недосконалості системи державного управління, корупції, відсутності інновацій та ефективної інфраструктури, проблемам освіти та розвитку морально-духовних якостей людини.
Були запропоновані "точки підйому" в економіці (космос, IT, кіберпростір, нова енергетика, нова освіта, гуманітарні й інші випереджальні технології), а також розглянуті та проаналізовані альтернативні сценарії розвитку країни (мілітарна, родова, експансіоністська, авторитарна й інші моделі). 
Темою проекту 2010р. було обрано “Новий старт. Стратегія-2050 для України”. Вперше в історії незалежної України горизонт стратегування розвитку країни було розширено на такий довгий термін, більше ніж на 40 років. 

Немає коментарів:

Дописати коментар