четвер, 30 січня 2014 р.

Про європейську інтеграцію “по-новому"

7-8  лютого (п'ятниця-субота) в Чернівцях відбудеться тренінг для журналістів і редакторів друкованих та електронних ЗМІ з Чернівецької, Тернопільської, Івано-Франківської та Хмельницької областей  «Про європейську інтеграцію по-новому».
Євроінтеграційна тематика в ЗМІ набуває особливого значення в світлі подій останніх місяців, коли сотні тисяч людей вийшли на вулиці на знак протесту проти відмови керівництва України підписати Угоду про асоціацію з ЄС.

Що на практиці означає відмова від підписання Угоди і за яких умов можливе повернення до неї? Які нові можливості та виклики вона нестиме для українського виробника та споживача? В яких моментах зближення України з ЄС та з проросійськими економічними об'єднаннями можливі одночасно, а де - суперечать одне одному?
Написання статей з візових питань, типові помилки при висвітленні тематики євроінтеграції, практичні навички пошуку "європейских" інформаційних приводів, цікавих читачеві місцевих ЗМІ - про це та інше учасники тренінгу почують від журналістів Сергія Сидоренко («Коммерсантъ-Украина») та Анатолія Марциновського («Газета по-українськи»), які спеціалізуються на висвітленні європейських питань.
Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують учасників, харчуванням, для іногородніх учасників передбачена можливість компенсування витрат за проживання та проїзд. Кількість учасників обмежена.
Організатор тренінгу - Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Для участі в тренінгу необхідно до 2 лютого2014 року заповнити онлайн-анкету та надіслати на адресу mgo.sformat@gmail.com лист від редакції, який свідчить про її згоду на участь працівника у тренінгу.
Анкета на участь за посиланням 

Немає коментарів:

Дописати коментар