суботу, 22 листопада 2014 р.

Конкурс проектів для громадських ініціатив Західноукраїнського регіону

Мета конкурсу – сприяння  розвитку громадських ініціатив, які виникли в Україні у ході Євромайдану та збройного конфлікту на Сході; сприяння участі цих ініціатив у процесах розбудови довіри, порозуміння та примирення. 
Учасники конкурсу: громадські організації, які зареєстровані та діють у Львівській, Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Рівненській та Закарпатській областях.

Загальний бюджет конкурсу – 800 000 грн.
Оптимальний бюджет проекту – 80 000 грн. (оптимальний розмір гранту становить 50-60 тисяч гривень)
Термін реалізації проекту – не може перевищувати 6 місяців (оптимальна тривалість проекту – 3-4 місяці).
Останній термін подання проектної заявки – 17.00 3 грудня 2014 року.
Додаткова інформація на сайті Міжнародного фонду «Відродження».
--
Задля посилення ролі громадянського суспільства у пошуках відповіді на найактуальніші проблеми, з якими Україна стикається сьогодні, Міжнародний фонд «Відродження» (МФВ) у 2014 році відкрив регіональні представництва у Харкові, Львові та Одесі.
Серед завдань та пріоритетів роботи Західноукраїнського представництва МФВ - посилення та інституціоналізація нових громадських рухів, які виникли в регіоні після Євромайдану; сприяння впровадженню практик участі громадян у виробленні, прийнятті та впровадженні реформ; поширення у суспільстві культури порозуміння та примирення та поширення найуспішніших практик громадянської дії між різними регіонами України. 
Західноукраїнське представництво МФВ здійснює підтримку громадських ініціатив, зокрема, через відкриті конкурси.
Контакти:  Оксана Дащаківська, Керівник Західноукраїнського представництва МФ «Відродження»,dashchakivska@irf.ua+38 067 663 86 91 

Немає коментарів:

Дописати коментар