середу, 16 листопада 2011 р.

Ювілейний турнір пам'яті Б.Сцібайла


18-20 листопада у Тернополі проходитиме ХХ-й Міжнародний ювілейний турнір  з вільної боротьби пам’яті тренера Богдана Степановича Сцібайла. У змаганнях візьмуть участь юнаки 1995-1996 років народження. Запрошені команди з різних куточків України та зарубіжжя.  Турнір проходитиме в приміщенні спортивного залу ТНПУ ім.В.Гнатюка з 9 години 19-20 листопада. Урочисте відкриття змагань відбудеться 19 листопада о 12:00, нагородження переможців та закриття змагань 20 листопада з 12 години.

               На ювілейний турнір запрошуємо усіх учнів, колег і друзів Богдана Сцібайла, усіх меценатів хто протягом 20-и років долучався до проведення цих змагань, а також запрошуємо усіх любителів вільної боротьби та спортивних єдиноборств.                  

               Організатори змагань Спортивний клуб ім.Б.Сцібайла, Асоціація Захисту Прав і Свобод Молоді «Дружба», Тернопільська обласна федерація вільної боротьби, Тернопільська КДЮСШ-1 спільно з Тернопільською міською радою та Тернопільською обласною державною  адміністрацією за підтримки Тернопільських організацій Асоціації спортивної боротьби, Українського реєстрового козацтва, Національного олімпійського комітету та Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка. Подяка усім спонсорам змагань, які долучаються до проведення спортивного заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар