суботу, 2 березня 2013 р.

Школа європейського політика


ВГО «Молодий Народний Рух» оголошує відбір учасників до «Школиєвропейського політика», яка проходитиме 5-7 квітня 2013 року в Києвіза підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.
Участь у школі є безкоштовною. Організатори також забезпечують проживання, харчування та проїзд учасників (у межах 200 грн.).
Мета «Школи європейського політика» – формування свідомої політичної еліти, виховання нової генерації молодих політиків на базі європейських цінностей та надання їм необхідних знань про шляхи реалізації своїх лідерських якостей в умовах сучасного політичного життя України.

У програмі школи заплановані зустрічі з народними депутатами України, відомими громадсько-політичними діячами, екскурсія Верховною Радою України, лекції, тренінги та дискусії.
Стати учасниками «Школи європейського політика» можуть студенти віком від 18 до 22 років, які перемогли у відборі.
Для участі у відборі до школи необхідно до 24-го березня надіслати на адресу організаторів konkurs_mnr@ukr.net есе на одну з наступних тем:
• «Яким має бути успішний політик»
• «Місце молоді в українській політиці»
• «Що може змінити одна людина?»
Роботи мають бути у вигляді творів есе, написаних 12-м шрифтом Times New Roman, і за  обсягом не перевищувати 1-1,5 сторінки.
У електронному листі також потрібно вказати наступну інформацію:
- дата народження;
навчальний заклад;
громадська організація (якщо є);
- контактний телефон та e-mail;
- звідки дізнались про школу;
- що Вам дасть участь у «Школі європейського політика». 
Переможців конкурсу буде оголошено 26-го березня 2013 року, а їхні імена опублікують  на сайті Молодого Народного Руху www.mnr.org.ua.
За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проекту за телефоном: 0975102303 (Олексій Захарченко), е-mail:oleksiy.zakharchenko@gmail.com, а також слідкуйте за новинами на сайті МНРwww.mnr.org.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар