четвер, 28 лютого 2013 р.

МАЙБУТНІЙ БІЗНЕСМЕН ТЕРНОПОЛЯ


   28 лютого о 13.00 год. у актовому залі ТНВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – економічний ліцей №9» (Макаренка,1а) уперше у нашому місті проводиться  конкурс для старшокласників «Майбутній бізнесмен Тернополя».

         Мета конкурсу ― максимально спрямувати інтелектуальний і творчий потенціал обдарованої молоді на служіння рідному місту, примноженню його добробуту. І в цьому напрямку ми мріємо співпрацювати з бізнесменами, тими, хто творить економіку Тернополя, примножує його багатства.
         Виступити у подвійній ролі експертів і співспонсорів конкурсу зголосилися вже більше ніж півдесятка відомих у Тернополі бізнесменів.
         Співорганізаторами конкурсу виступають управління освіти і науки Тернопільської міської ради, Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу, міський клуб обдарованих школярів Тернополя (КОШТ), і новостворена в поточному навчальному році школа – економічний ліцей №9 – заклад, який працює на перспективу ділового світу Тернополя.
На дійство як уболівальники запрошуються дев’ятикласники різних навчальних закладів, а в перервах між окремими турами ліцей демонструватиме місту свої конкретні напрацювання за цей рік.
         І знову в цьому альтернативному конкурсі все буде незвичайно. Так, до останнього моменту зберігалася інтрига з останнім восьмим місцем «темної конячки». Задля цього було проведено розв’язування економічних задач на швидкість безпосередньо в Інтернет-мережі, у результаті якого переможцем став, восьмикласник із четвертої школи, який приєднався до колег-десятикласників з Української гімназії імені І. Франка, школи-ліцею № 13, шкіл №2,22, технічного ліцею, а також двох представників навчального закладу – господаря.
Конкурси будуть пов’язані з оперативним складанням ділового резюме і бізнес-плану, представленням матеріалів з історії підприємництва у Тернополі та його персоналіями, службовими та моральними якостями економічних очільників. Перевірятиметься ділова інтуїція юних бізнесменів. Це тільки перший крок на шляху співпраці клубу з символічною абревіатурою КОШТ з економічною елітою міста, який надалі матиме продовження у майстер-класах, тренінгах.
Бізнесмени, які підтвердили участь у конкурсі: Михайло Ратушняк, Олександр Колос, Володимир Швайка, Богдан Будний.

Немає коментарів:

Дописати коментар