понеділок, 26 червня 2017 р.

Кооператив для учасників АТО

25.06.2017 року в залі міської ради,голова ГО"Спілка учасників АТО м. Хмільника та Хмільницького району" Ковальський Валентин Дмитрович провів презентацію проекту "Розвиток сталих моделей соціальної адаптації учасників АТО,та навчання ведення власного бізнесу".На даний час даний проект є дуже актуальним і може стати пілотним проектом який покращить психологічне та матеріальне становище учасників АТО,та в цілому покращити економічне становище в регіоні.По запрошенню на презентацію завітали представники з районної ради,міської ради  громадські організації.
В ході проекту будуть проведені заходи:


1. Анкетування учасників АТО для аналізу Їх обізнаності по порядку виділення земельних ділянок під ОСГ та можливості їх використання.
2. Сформувати групу для участі в семінарі.
3. Надати учасникам цільової групи повний спектр юридичних консультацій на теми пов'язані із отриманням земельних ділянок та веденням підприємницької діяльності.
4. Анкетування учасників групи для визначення потенційних засновників аграрного кооперативу.
5. Проведення навчання учасників цільової групи основам ведення власного бізнесу.
6. Створення кооперативу.
7. Проведення круглого столу,спрямованого для започаткування суспільного діалогу між владою,підприємцями та громадськістю щодо сприяння,створення та подальшого функціонування аграрного кооперативу.
Даний проект проводиться за сприянням Міжнародного фонду "Відродження"

Немає коментарів:

Дописати коментар