суботу, 27 серпня 2011 р.

У Тернополі на аукціоні зібрали кошти на переносний монітор для дітей


Аукціон по збору коштів на переносний монітор для реанімаційного відділення дитячої клінічної лікарні провели в Українському домі «Перемога» 26 серпня. Продавали сертифікати, які дають можливість здійснити політ на повітряній кулі у День міста. Стартова ціна кожного лота – 2000 гривень. Загалом продали вісім лотів, завдяки чому зібрали 31 тисячу гривень з необхідних 35-ти.
«Ми запросили велику кількість людей. Це в основному бізнесмени та високопосадовці міста. Однак явка дуже низька. Зареєструвалося всього чотири людини. Добре, що присутні змогли викупити всі лоти. За вилучені кошти зможемо допомогти дітям – придбаємо необхідне обладнання для реанімаційного відділення дитячої клінічної лікарні. У Тернополя багато потреб, тому ми проводитимемо благодійні аукціони і надалі. Це чудова нагода проявити благодійність не на словах, а на ділі», - зазначив Сергій Надал.
Побачити Тернопіль з висоти пташиного польоту завдяки своїй небайдужості до потребуючих дітей зможуть Володимир Шинке, Олександр Креденець, Леонід Бицюра та Андрій Якимів.
Благодійний аукціон в Тернополі відбувся завдяки Асоціації міських громадських організацій «Фонд розвитку міста Тернополя ім. Володимира Лучаковського», Тернопільської міської ради та «Благодійного фонду родини Шинке «З любов’ю та милосердям».

Немає коментарів:

Дописати коментар