вівторок, 16 серпня 2011 р.

ІV Всеукраїнський фестиваль православних ЗМІ

Із 3-го по 7 жовтня 2011 року в Балаклаві (АР Крим) триватиме ІV Всеукраїнський фестиваль православних ЗМІ, організований Синодальним інформаційно-просвітницьким відділом УПЦ. Тема цього року — «Розвиток загальноцерковної інформаційної мережі Української Православної Церкви».

У фестивалі візьмуть участь керівники єпархіальних інформаційних структур, головні редактори православних ЗМІ та церковні журналісти / журналістки з усіх регіонів України.

Форум традиційно проходить у рамках Міжнародного фестивалю православного кіно «Покров». Цього року його проведення стало можливим завдяки підтримці Синодального відділу УПЦ із роботи з молоддю.

Серед головних подій фестивалю:


- Круглий стіл «Обговорення внутрішньоцерковних проблем і культура публічних дискусій» (у продовження дискусії «Як писати про Церкву»).

- Круглий стіл «Церковні ЗМІ на рівні благочиння та парафії».
- Практичний правовий тренінг «Права та обов’язки світських журналістів і єпархіальних інформаційних структур у світлі українського законодавства» (Як не потрапити на YouTube у небажаному для вас світлі).

- Засідання Клубу головних редакторів «Сучасні засоби місіонерства та мова спілкування з молоддю», яке проведе голова Синодального відділу УПЦ по роботі з молоддю архімандрит Іона (Черепанов).

- Інтерактивний семінар-тренінг «Написати новину так, щоб усі її прочитали: у пошуках гармонійного поєднання журналістської сенсаційності та церковного консерватизму».

- Тренінг з профілактики емоційного вигорання у професійній діяльності.

- Семінар «Місія у всесвітній мережі: сучасні технології просування та оптимізації інтернет-сайтів» та багато іншого.

Працює сайт Фестивалю, де можна дізнатися останні новини, розклад, теми семінарів та багато іншого. Заявки на участь приймаються до 15 вересня 2011 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар